Shane Tusup Szabó Zsófi

A lap észrevetette hogy Zsófi a. Úgy tűnik hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup agya ezúttal nagyon egy rugóra járt.


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk

Berki halála is szerepet játszott ebben.

. Szabó Zsófi és Shane Tusup Fotó. Két év után újra dübörgött a Balaton Sound. Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított.

Nem árulták el az okát és azt mi van annak hátterében hogy külön utakon akarják folytatni az életüket. 86 nappal ezelőtt egy különleges napon 2022. Sokakat lepett meg a hír hiszen posztjaik alapján úgy tűnt elválaszthatatlanok sőt február 22-én 22 óra 22.

Május 18-án Szabó Zsófi és Shane Tusup is közzé tette a közösségi oldalán hogy már nem járnak jegyben. A közös történetük júniusban kezdődött amikor Tusup a Reggeliben vendégeskedett az adás háziasszonyai aznap Peller. Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup fekete Mercedesével Szabó Zsófi otthonából.

A Best magazinnak meséltek együtt arról hogyan indult a kapcsolatuk és azt is elárulták öt hónap után mit éreznek a másik iránt. Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren Hírlevél - feliratkozom mert az jó nekem. Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundon buliztak.

Szakításuk körülményeiről egyelőre nem lehet többet tudni. 1 day agoNem együtt de mindketten a Soundról jelentkeztek be. Erről árulkodik többek.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében. December 1-jén címlapon jelentették be hogy együtt járnak Shane Tusup akkor élete szerelmeként aposztrofálta a műsorvezetőt. Habár a felvétel nem túl éles és a képen szereplő férfi sem látszik teljesen a netezők biztosra veszik hogy Tusup szerepel rajta.

Nem várt szerelem az övék. Shane Tusup még februárban kérte meg szerelme Szabó Zsófi kezét aki igent mondott. Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen mégis külön buliztak a hétvégén.

20 hours agoA hétvégén Shane Tusup és Szabó Zsófi is gigantikusat bulizott méghozzá történetesen ugyanott. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni ezért megkérünk mindenkit hogy ezt tartsák tiszteletben. Könnyen lehet hogy újra találkozott a Balaton Soundon Szabó Zsófi és Shane Tusup - szúrta ki a Blikk.

Mindketten a Balaton Soundról csekkoltak be. 1 day agoA Blikk szemfülesen kiszúrta hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundról töltött fel sztorikat ami azt jelenti hogy a szakítás után kvázi egy helyen bulizott az úszóedző és a műsorvezető. Nem csoda hogy a magyar hírességek nagy része is jelen volt a Balaton egyik legnépszerűbb fesztiválján ahol akkora buli volt hogy szó szerint beleremegett a.

Azonnal elkezdődtek a találgatások vajon mi vezethetett a. Közös bejegyzés nem született így nem tudni hogy találkoztak-e de a külön-külön feltöltött posztjaikon az látszik. Szabó március elején arról beszélt karácsonykor még azt mondta párjának ne rohanjon a gyűrűvásárlással.

Szabó Zsófi ugyanezzel a szöveggel tájékoztatta döntésükről a követőit. Olvasható Shane Tusup oldalán. A hírt a legtöbben megdöbbenéssel sokan kétkedéssel fogadták ugyanis nemrégiben még arról lehetett olvasni megtalálták egymásban az igazit.

1 day agoA Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. 1 day agoPedig szakítottak. Február 22-én 2222-kor Tusup eljegyezte Szabót Monacóban.

Május 18-án Szabó Zsófi és Shane Tusup is közzé tette a közösségi oldalán hogy már nem járnak jegyben. Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Így könyörög Szabó Zsófi bocsánatáért Shane Tusup.

A csinos műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal a hírt. Múlt héten mindenkit megdöbbentett a hír hogy az egykori sztárpár Szabó Zsófi és Shane Tusup már nincsenek együttEgyből beindultak a találgatások hogy vajon mi vethetett véget a jegyességüknek ugyanis alig két hete még felhőtlenül boldogok voltak. A történtekről azonban azóta sem nyilatkozott egyikük sem.

Az együtt töltött éjszaka azt mutatja Hosszú Katinka volt férje már nem csak az interneten udvarol szép szavai végre célba értek. Két év után újra dübörgött a Balaton Sound. 1 day agoUgyanazon a helyen de külön szórakozott Szabó Zsófi és Shane Tusup a friss Instagram-bejegyzéseik alapján ugyanis mindketten megfordultak a Balaton Soundon a hétvégén.

Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz egyedülálló édesanya a Shane Tusuppal való eljegyzés felbontása után ismét a kisfiára a sportolásra és a munkájára koncentrál elsősorban. Ahogyan korábban beszámoltunk róla Shane Tusup a jelek szerint még nem heverte ki hogy szakítottak a Reggeli műsorvezetőjével. Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire.

Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 nyarán jöttek össze február óta jegyben jártak ám két héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon jelentették be hogy szakítottak. Bár az érintettek nem beszélnek egyre több dolog derül ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hátteréről. Mindenki ledöbbent amikor Shane Tusup és Szabó.

A két híresség között látszólag semmilyen kapcsolat nincs szakításuk óta melynek okát hivatalosan mind a mai napig nem hozták nyilvánosságra. Úgy tűnik azonban továbbra is egy rugóra jár. Zsófi az új fotóján pohárral a kezében látható Alesso fellépésén Shane pedig a barátai körében szintén némi ital társaságában.

Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup. Sosem hagytam ki egyetlen Reggelit sem magánéleti okokra hivatkozva válaszolta Szabó Zsófi amikor azt a Blikk azt kérdezte tőle nem gondolt-e arra hogy a szakítás miatt esetleg egy nagyobb szünetet tart ami alatt szabadságra megy netán elutazik. Egyelőre nem tudni mi vezetett idáig.

Az esküvőt tervezgették ám május végén bombaként robbant a hír miszerint felbontották az eljegyzésüket ezt a közösségi oldalukon közölték rajongóikkal egy közlemény formájában. Ez azonban nem azt jelenti hogy az egykori sztárpár újra összejött volna hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk. 14 hours agoA hétvégén Shane Tusup és Szabó Zsófi is gigantikusat bulizott méghozzá történetesen ugyanott.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme. A lesifotón Shane látható amint intim kapcsolatba kerül egy fiatal lánnyal. A hírt a legtöbben megdöbbenéssel sokan kétkedéssel fogadták ugyanis nemrégiben még arról lehetett olvasni megtalálták.

Ugyan külön-külön de mindketten leutaztak a Balaton Soundra bulizni egyet - szúrta ki a BlikkAz úszóedző láthatóan már az odafelé vezető úton is jól érezte magát erről 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében videót. Szabó Zsófi a Blikknek nyilatkozott miután szakított Shane Tusuppal. Alig három hónappal az eljegyzésük után jött a hír hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup véget vetnek a kapcsolatuknak.

Shane Tusup korábbi sejtelmes szívecskéje is eltűnt Szabó Zsófi posztja alól így a műsorvezető vagy letiltotta őt vagy az edző vette ki a szívecskét a poszt alól. Noha eddig nem reagáltak a kapcsolatukat firtató hírekre a Blikk fotói most leleplezték a párost. Szabó Zsófi pedig szinte azonnal reagált is a megjelent hírekre írja az Origo.


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1